Can Folch | Qui som?
15484
page-template-default,page,page-id-15484,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

CAN FOLCH és una empresa especialitzada en treballs amb ferro, acer inoxidable, alumini, vidre, composite, panell sandvitx, … dins l’àmbit de la construcció, rehabilitació i decoració. Som especialistes en tot tipus de solucions metàl·liques i vidre. Fabriquem un ampli ventall de productes (estructures metàl.liques, tancaments, baranes, mobiliari, peces especials, etc) a mida per arquitectes, interioristes i particulars.

Per desenvolupar aquesta activitat comptem amb un equip professional altament qualificat,  amb més de 30 anys d’experiència en el sector del metall, liderada per la quarta generació d’una família de serrallers de Premià de Mar i, amb quantitat i varietat de treballs que ens avalen.

Al nostre equip, els soldadors estan homologats per l’Institut Català de la Soldadura, i tot el personal compta amb els cursos de prevenció de riscos laborals actualitzats.

OBJECTIU

L’objectiu de CAN FOLCH és oferir el millor producte i donar el millor servei, adaptat a les necessitats especifiques de cada client.

MISSIÓ

La nostra missió és sotmetre el nostre sistema de treball a un procés de millora continua per respondre a les necessitats de mercat, col·laborant amb els nostres clients durant tot el procés, per satisfer les seves necessitats de manera adient.

VISIÓ

Ser una empresa dinàmica i sòlida, líder en solucions en serralleria integral, referent pels nostres clients en innovació i coneixement, per tal de crear valor econòmic i social de forma sostinguda.